Ik was een eigenwijs en wou er snel uit naar die lichte wereld zo groot en onbekend. Meteen vanaf moment dat ik geboren was hield ik het niet meer en moest ene “klein” poepje doen. Daarna heb ik mijn oogje open gedaan en zoveel mogelijk rondgekeken hierbij zag ik wie mijn moeder is en wie mijn vader is. Ik was erg actief die avond maar ergerde me kapot aan dat stomme ding op me hoofd volgens mij noemde ze het een mutsje ik mocht dat ding echt niet en dat heb ik ze laten weten ook. Nadat mamma ging douchen bleef ik bij pappa achter, helaas begrijp hij me ook niet dat dat mutsje me niet lekker zat. Latr ben ik met de verpleegster en pappa naar de kamer gegaan waar mamma lag. Pappa is toen naar huis gegaan en ik ben met mamma verhuist naar een andere kamer. Hier heb ik met mamma de nacht doorgebracht.

De volgende ochtend was mamma al wakker en had een lekker ziekenhuis ontbijd al op. Niet lang erna kwam pappa ook weer dit keer had hij een of ander groot ding bij zich volgens mij noemde ze het een maxi-cosi.
Mamma wou ook graag naar huis maar voordat we gingen moesten we eerst nog naar een raar kamertje hier werdt ik op de grond gezet en kon niet zien wat Pappa en Mamma deden met die rare mevrouw. ze hadden het over aangeven… het zal wel daarna mocht ik in de maxidinges bij mamma op schoot, Pappa mocht de stoel met wieltjes vooruit duwen.
Eenmaal thuis aangekomen ben ik in een reiswieg gelegd tot er twee vrouwen kwamen om voor iedereen te zorgen. Kraamzorg noemde men het Deze dames begonnen voor mij en voor mijn pappa en mijn mamma te zorgen. dit leek vooral bij pappa en mamma echt raar te zijn. ik liet het lekker over me heen komen.
avonds stonden mamma en pappa er alleen voor ze hebben goed voor me gezorgd ondanks dat ik veel moest huilen na een paar hapjes eten met de lepel werd ik ene stuk rustiger en viel ik lekker in slapa en heb ik paps en mams ook lekker laten slapen tot bijna 7uur toen werd ik toch wel hongerig en heb ik mamma wakker geschreeuwd. Ik heb lekker mogen drinken en toen ik klaar was ben ik nog even een dutje gaan doen.

De tweede dag thuis werd ik voor het eerst gewassen door de kraamzorg lekker warm water maar helaas mocht ik er niet de hele dag in blijven.
De dagen hierna vlogen echt voorbij en mama en papa raakte een beetje gewend aan de kraamzorg. Ik kreeg alleen nu ook melk uit een raar bekertje erbij nadat ik bij mama had gedronken, volgens mij omdat ik nog niet zo goed groeide. Maar ik begon daarna al snel goed aan te komen en heb nu lekkere bolle rode wangetjes gekregen. Slapen kan ik trouwens als de beste heerlijk in mijn warme bedje en soms ook lekker bij mama en papa in bed.

Toen ik bijna 1 week oud was mocht ik in de kinderwagen liggen en gingen mama en papa een stukje met mij wandelen. Ik vond het heerlijk, alleen was de zon wel erg vel en moest mama de hele tijd de parasol goedzetten zodat ik er niet zo last van had. Die dag had papa ook een bloemetje gehaald en die heeft mama toen aan de kraamverzorgster gegeven. Ik vond het wel jammer dat die lieve mevrouw wegging, nu moeten mama en papa weer alles zelf doen.
Echt die kinderwagen is heel fijn het is lekker warm en het wiebelt een beetje zodat ik er heerlijk in kan slapen mama heeft me zelfs al een keertje meegenomen in een hele grote auto waar allemaal vreemde mensen in zaten. Volgens mij heet die auto een bus.
Mama en papa zorgen echt goed voor mij ik ga af en toe lekker in bad maar dan moet ik altijd wel eerst op een raar ding liggen en dan gaan mama en papa kijken of ik ben gegroeid. Mama heeft dan altijd een grote glimlach en is dan helemaal trots dat ik al zo goed groei. Soms mag ik ook met mama onder de douche. Dat vind ik zo fijn lekker dat warme water over mijn buikje en lekker dicht tegen mama aan.

 

Datum: Gewicht:
04/07/09 3125
07/07/09 3180
10/07/09 3245
12/07/09 3330
15/07/09 3390
20/07/09 3470
22/07/09 3490
25/07/09 3500
27/07/09 3550

foto’s geboorte Lisa