Ja mensen daar ben ik dan eindelijk πŸ™‚ geboren op 08-03-2015 En wat ben ik blij om in de warme armen van mijn papa en mama en grote zus te liggen. Ik liet even op mij wachten omdat het zo lekker knus bij mama was maar nu ik mijn papa en zus gezien heb ben ik blij er te zijn.
Met mijn lengte van 51cmΒ en een gewicht van 3145 gramΒ ben ik een mooi gezond jongetje.
Mijn volledige naam is Luka Frederik Rettensberger.

Gedurende 7 dagen vertel ik jullie over mijn leventje na de geboorte πŸ™‚

Net na de bevalling: Ik heb het wat frisjes en mag dus nog niet met mijn mama en papa en zus naar huis to het duurt eventjes. Maar gelukkig is oma Hetty er en mijn zus en papa en mama dus het is heel gezelig maar wat ben ik moe. Uiteindelijk tegen 10 uur vindt de lieve zuster dat ik goed op temperatuur ben en mag ik dan alsnog naar huis toe.

Dag1:
Β brrrr wat is het een frisse wereld, dan was het toch warmer in mama’s buik.
En dat licht ow zo vel dus trek ik mijn mutsje maar snel elke keer over mijn oogjes, wel vervelend dat papa en mama elke keer het mutsje goed doen πŸ™
Slapen en goed eten mijn favo bezigheid van de dag πŸ™‚ zo het zo mijn hele leven gaan? Wel loopt er een mevrouw rond in huis die mijn mama en papa helpt. soms steekt ze zo raar in ding mijn achterste en dan noemt ze wat getallen op het schijnt dat dat mijn temperatuur is. Drinken doe ik volgens alle mensen heeel erg goed. en als ik honger krijg laat ik goed van mij horen.
Mijn zus is naar school gegaan helemala blij om te kunnen vertellen dat ze nu mij heeft.
zow en nu ga ik nog even een tukkie doen voor ik mama weer aan het werk zet…

Dag2:Β papa….papa waar ben je nu? Mama geeft aan dat papa naar zijn werk is maar vanmiddag er weer is. die mevrouw brengt mijn grote zus naar school toe even lekker mama zoon tijd πŸ™‚
Die mevrouw maakt een heerlijke grote bak water klaar waar ik straks in mag maar eerst wordt mijn huidje met olie ofzo ingesmeerd hmmmm dat voelt lekker.
Mama droogt me erna lekker af en trekt me een schoon pakje aan ook deze is mooi.
In de middag mag ik lekker even met mama op bed liggen want we zijn beide moe ik bleek zowel mama as papa afgelopen avond nogal wakker te hebben gehouden….oepsy.
Hey daar is papa weer terug van zijn werk hij heeft allerlei spulletje gekregen van zijn collega’s ook spulletjes voor mij yay…
zo na het eten maar eens kijken of ik wil slapen… dat speentje blijft maar lastig in mijn mond ik haal hem met mijn handjes er elke keer weer uit zoveel controlle heb ik er nog niet over.

Dag3: .*Gaap* vandaag maar eens een rustig dagje voor papa en mama ik zal het ze niet te moeilijk maken en lekker veel goed slapen en drinken πŸ™‚
mama geeft aan wel blij te zijn met mijn ritme nu, nou dan heb ik nog een verrassing in petto voor haar vanavond πŸ™‚

Dag4:Β Goedemorgen allemaal zow ik heb papa en mama blij verrast door een vast ritme te houden en na het eten en verschonen heerlijk weer in slaap te vallen.
Vandaag liep er ineens een andere vrouw rond het bleek dat degene die er afgelopen dagen was ziek was geworden πŸ™ zielig voor haar nou moet ze mij missen.
Ik heb vandaag mijn eerste twee diplomas gekregen 1 voor de hielprik en de andere voor de gehoortest. Mama was helemaal blij toen ze te horen kreeg dat ik aangekomen was πŸ™‚ maar ik krijg ook zo lekker eten van haar dat kan niet anders. Vandaag kregen papa en mama ook weer een paar presentjes voor mij binnen waar ze ook blij mee zijn πŸ™‚
hierbij was ook een grote teddybeer deze is nu nog groter dan ikzelf O.o jeetje wat is die groot maar ziet er zo lief uit.

Dag5: Vanmorgen weer een nieuwe mevrouw die komt helpen. het zal mij allemaal wel zolang ik mijn eten en slaap krijg vindt ik het best. Vandaag ook weer een bezoek van de verloskundige πŸ™‚ Ik vondt het alleen minder dat hun mij weer voor allerlei checks moesten wakker maken ik wil gewoon eten en slapen. Nou dan weet ik het goed gemaakt dan maak ik het papa en mama ook even lastig tot hun gaan slapen πŸ™‚

Dag6:Β Het is weekend papa en mama hebben aangegeven dat vanaf vandaag er mensen op bezoek mogen komen dus als mensen hun kaartje lezen dan zal papa zijn telefoon vast roodgloeiend staan hihi. Nou het viel mee mama en papa kregne hun aardige buurtjes op bezoek erg leuk en gezellig al lag ik lekker bij mama in de armen te slapen.
En erna kwamen oma en opa uit Blaricum nog langs ook even lekker bij hun in de armen geslapen lag ook erg goed. Hun vonden mij ook erg lief vooral mijn geluidjes tijdens het slapen.
Mama vindt dat het slapen tijd is ook voor mijn zus maar ik lig liever toch nog een tijdje bij mama in de armen op de bank πŸ™‚ ligt beter dan mijn wiegje. Zal er maar eens overna denken of ik papa en mama enige rust gun vanavond….

Dag7: zow nu ben ik een week oud. vandaag weer lieve mensen op bezoek πŸ™‚ altijd gezellig al vindt ik slapen nog steeds het leukst. vandaag ook mijn neef en tante en oom via zo een computer ding gezien en gesproken. En in de middag heeft mama en mijn zus mij meegenomen naar de winkel in de buurt voor boodschappen. Ik moet toegeven die wandelwagen ligt erg lekker en kan er ook goed in slapen. πŸ™‚

Fotos: Geboorte luka
Geboorte Luka II